Skip to content

Informacion

Mirë se vini në dyqanin tim! Mbi 3 mijë klientë të lumtur dhe po vazhdojnë! Faleminderit shumë që gjetët kohë për të ndaluar! Shumica e artikujve që shihni këtu tashmë janë pikturuar nga unë dhe janë dërguar te pronarët e tyre të lumtur. Unë i kam të listuara në mënyrë që ju të mund të shihni disa nga veprat e mia të mëparshme artistike dhe të porosisni prej tyre nëse dëshironi. Çmimet e artikujve ndryshojnë për kohën dhe detajet e artikullit. Cmimi i listuar perfshin kepucet. Megjithatë, nëse keni një palë këpucë që dëshironi të pikturoj, kjo mund të bëhet gjithashtu! Mund të pikturoj CDO stil/dizajn që keni në mendje, si dhe porosi të shumta për një familje, grup, martesë, ekip, etj.

Ju lutemi kini parasysh se në këtë dyqan ka vetëm një artist. Të gjithë artikujt janë projektuar, krijuar, paketuar dhe dërguar nga unë! Unë dua që çdo artikull të jetë i përsosur dhe nuk do të komprometojë cilësinë për sasinë.