Tema e qenve - TOMS me porosi - TOMS e pikturuar me dorë

$160.00
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Çdo artikull është bërë me porosi. Çmimi i listuar përfshin këpucët dhe transportin vendas. Produkti në imazhin e mësipërm është pikërisht mënyra se si do ta merrni produktin tuaj nëse nuk keni kërkuar ndonjë personalizim. Nëse dëshironi të personalizoni këpucët tuaja më tej sesa të shtoni diçka të vogël, ju lutemi dërgoni një mesazh shitësit.

Artikujt tanë janë 100% autentikë nga Toms direct. Aktualisht ne përdorim bojëra Angelus me cilësi të lartë vetëm për të siguruar që veprat e artit në këpucët tuaja të zgjasin. Ne e dimë se gjërat mund të ndodhin, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë pastrime dhe kontrolle falas në çdo moment të nevojshëm, duke qenë se ju zotëroni një nga zakonet tona. (Vetëm paguani transportin.)

- Kanavacë pambuku e ricikluar TOMS Alpargata

TOMS funksionon me përmasa të vërteta dhe disponohet vetëm në gjerësi mesatare. Ne ju rekomandojmë të porosisni madhësinë që mbani zakonisht. Nëse zakonisht jeni në mes të madhësive, ju rekomandojmë të shkoni me atë më të vogël pasi TOMS do të shtrihet pak ndërsa i thyeni.

  • Pjesa e sipërme, rreshtimi dhe çorape prej pambuku i ricikluar i bërë me 50% pambuk të ricikluar që ndihmon në mbajtjen e mbeturinave të tekstilit jashtë vendgrumbullimit dhe kërkon më pak ujë dhe energji sesa pambuku konvencional
  • Thonja e jashtme e qëndrueshme dhe fleksibël e lidhur direkt në pjesën e sipërme nëpërmjet konstruksionit TPR me injektim të drejtpërdrejtë për një përshtatje pa probleme

Ju lutemi kini parasysh se në këtë dyqan ka vetëm një artist. Të gjithë artikujt janë projektuar, krijuar, paketuar dhe dërguar nga unë! Unë dua që çdo artikull të jetë i përsosur dhe nuk do të komprometojë cilësinë për sasinë. Aktualisht pranojmë kthime dhe shkëmbime nëse artikulli është i pastër, i pa veshur dhe i pranueshëm. Ju lutemi dërgoni mesazh shitësit për çdo pyetje ose shqetësim.

Shipping times may vary based on design. The average wait period is 4-8 weeks for shoes, 7-10 days for merch, and 3-5 days for digital artwork.

The shoe process:

- Your shoes are ordered direct from brand company.

- Once received, your shoes are prepped for painting.

- Once the design is laid and painted, a sealant is added.

- Your order is prepped for shipping.

- Once completed, the shoes are shipped with USPS priority 2-3 day mail.

Some orders can be created and shipped within a weeks time or next day. Please message the seller for a quick turn-around.

All exchanges and returns are accepted if the shoes are clean and in perfect condition. Please message the seller for a prompt return or shoe size/style exchange.